Αισθητική Δερματολογία

Δερμοαπόξεση με διαμάντια

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο για μείωση των λεπτών ρυτίδων,βελτίωση της υφής του δέρματος και αποκατάσταση τόσο της ελαστικότητας όσο και της λάμψης της επιδερμίδας.
Σκοπός της μικροδερμοαπόξεσης είναι να απομακρύνει με ήπιο τρόπο τα νεκρά κύτταρα και να προσφέρει ένα απαλό και λαμπερό πρόσωπο.
Είναι μια θεραπεία κατάλληλη για περιπτώσεις ήπιας ακμής, φωτογήρανσης, λεπτών ρυτίδων, φαγεσώρων, λιπαρότητας και τραχύτητας του δέρματος και ενδείκνυται και για την περιοχή του ντεκολτέ.
Η μικροδερμοαπόξεση δεν προκαλεί πόνο και δε χρειάζεται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας πριν τη θεραπεία. Η διάρκεια της θεραπείας είναι μισή ώρα και μπορεί να πραγματοποιηθεί άφοβα και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι ελαφρώς ερυθρό και είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού για τις επόμενες μέρες. Εάν θελουμε μπορούμε να συνδυάσουμε την δερμοαπόξεση με ένα ήπιο peeling για ενίσχυση του αποτελέσματος στις δυσχρωμίες και περισσότερη λάμψη.
Τα πρωτόκολλα και οι θεραπείες που προτείνονται στον κάθε ασθενή είναι διαφορετικά για κάθε περίπτωση ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την περίπτωση.