Βιογραφικό

Αρχική | Βιογραφικό

Βιογραφικό

Η Δρ Ελένη Καλατζή είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής La Sapienza της Ρώμης. Μέσα από κλινικό και ερευνητικό έργο στο ίδιο πανεπιστήμιο εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία πάνω στα αφροδίσια νοσήματα.
Μετά την απόκτηση του τίτλου της Ιατρικής ειδικότητας, η ιατρός παρέμεινε στη Δερματολογική Κλινική του ιδίου Πανεπιστημίου ως συνεργάτης ιατρός, όπου και ειδικεύτηκε περαιτέρω πάνω στα αφροδίσια νοσήματα και τη θεραπεία τους.
Στη συνέχεια της σταδιοδρομίας της, έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Δερματολογίας – Αφροδισιολόγιας μετά από τετραετή εκπαίδευση στα νοσοκομεία Diakonie Klinikum Bethesda και Klinikum Lippe της Γερμανίας, όπου ειδικεύτηκε στην Κλινική Δερματολογία, Παιδοδερματολογία και Χαρτογράφηση σπίλων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη Δερματοχειρουργική με περισσότερες από 600 επεμβάσεις.
Ο κύκλος της ειδικότητας της ολοκληρώθηκε στην ιδιαίτερη της πατρίδα, όπου η γιατρός εργάστηκε για 8 μήνες στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης.
Ερχόμενη στην Αθήνα συνεργάζεται 3 χρόνια με τη Δερμοϊατρική Αθηνών.
Στη συνέχεια μεταβαίνει στο εξωτερικό όπου και αποκτά μετά από διετή φοίτηση στο Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg τον τίτλο ΜΗΒΑ (Master in Healthcare Business Administration).
Η Δρ Καλατζή είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών ενώσεων Δερματολογίας και συμμετέχει σε πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Ιταλία, Γερμανία και Ελλάδα εστιάζοντας τόσο στην κλινική, όσο και στην αισθητική Δερματολογία.